Din Tandhygienist Harriet

God morgon, god morgon och välkommen till bloggen alla mina kära läsare. Så här efter kaffet blev jag riktigt sugen på att skriva lite i bloggen för nu var det ett par dagar sedan senast. Jag tänkte att jag skulle berätta för er om en tandläkare i Visby som jag kom att tänka på för 10 minuter sedan när jag borstade tänderna. Det var egentligen inte tandborstningen i sig som gjorde att jag kom att tänka på denne tandläkare i Visby, vars mottagning heter Din Tandhygienist Harriet. När jag borstade tänderna och såg hur vita tänderna har blivit efter tandblekningen som jag var där och gjorde i förra veckan blev jag bara så glad och nöjd över resultatet. Jag vet inte hur det är med er, har ni också funderat på att bleka tänderna? Om det är så att ni funderar på detta så har ni mina varmaste rekommendationer att vända er till Din Tandhygienist Harriet. Det är så många företag som erbjuder sina kunder tandblekning, men om man går till en legitimerad tandläkare och får gjort sin tandblekning där så kan man vara säker på att behandlingen genomförs på ett helt professionellt sätt. Jag skulle personligen inte våga göra en tandblekning av någon annan än hos en tandläkare, och varför inte då välja Din Tandhygienist Harriet, denne tandläkare i Visby när det gäller att bleka tänderna! Det var enkelt och orsakade inga som helst obehag och hon Harriet Croon som utförde denna tandblekning ingav omedelbart förtroende. Det var nog inget mer direkt jag hade att säga om det här men jag tänker att ni som vill komma i kontakt med denne tandläkare i Visby kan gå in på hennes hemsida som jag har länkat till här ovanför i texten.