Ett rörmokeri i Luleå

Hej på er alla kära läsare och välkommen till mig och min blogg. Nu börjar det bli riktigt kallt här i Luleå och det påminde mig om hur det var förra året vid den här tiden. Då hade jag glömt att stänga av vattenkranen i huvudledningen uppe vid sommarstugan och röret frös sönder och det blev en vattenläcka. Som tur är så fick jag hjälp av ett rörmokeri i Luleå som heter Pitholms Rör AB och de bytte ut röret.  

Har man en gång glömt att stänga av vattnet så glömmer man det inte igen. Det hade kunnat bli en katastrof men jag kom ändå rätt så lindrigt undan eftersom vattenskadan var begränsad. Jag skulle nu vilja passa på att rekommendera er det här företaget, i alla fall till er som behöver komma i kontakt med ett rörmokeri i Luleå. Jag har själv många gånger haft stor nytta av att läsa i olika bloggar där jag fått tips och rekommendationer på olika slags företag, men det slog mig att jag aldrig läst om något rörmokeri i Luleå. Men det löste sig ändå på grund av att jag har en bekant som gav mig tipset att anlita Pitholms Rör AB. Alla kanske inte har någon vän eller bekant som kan ge ett sådant här tips så därför väljer jag att skriva ett inlägg på bloggen om Pitholms Rör AB med en förhoppning om att detta inlägg ska kunna vara till hjälp för er som av en eller annan anledning behöver anlita en rörmokare. Nu vet ni att ni kan få hjälp av detta rörmokeri i Luleå. Rörmokarna som jobbar på Pitholms Rör AB är erfarna och kompetenta och kan utföra det allra mesta inom vvs-arbeten.